Cart 0

EAT WELL, STAY HEALTHY!

 
tran-mau-tri-tam-93020.jpg

INTRO

 

Mijn naam is Louis Verlaan en ik ben de founder van thefitchef. Ik stond voor thefitchef al ruim 10 jaar in de keuken, van strandtenten tot sterrenniveau: ik heb een passie voor lekker eten. Daarnaast heeft mijn achtergrond in de sportwereld ervoor gezorgd dat ik een gezonde levensstijl aanmoedig.

Mijn expertise in de keuken zorgt ervoor dat de gerechten met uitgebalanceerde voedingswaarden misschien wel lekkerder zijn dan wat je normaal gesproken zou eten.

1. STAPPENPLAN

 

1.   Lifestyle check

2.   We bespreken je doelen

3.   We stellen een voedingsplan samen

4.   Vanaf de afgesproken datum gaat het voedingsschema in en hoef je niet meer zelf te koken. 3 keer per week worden pakketten voor 2 dagen naar het afgesproken punt gebracht.
Op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag
(juist, zondag is je cheat day!)

5.   Evaluatiegesprek

6.   Elk einde van de maand

7.   We meten je vetpercentage opnieuw

8.   Hoe verloopt de weg naar jouw doelen?

9. Eventuele veranderingen in het voedingsplan worden aangebracht

 

 

 

cyril-saulnier-250098.jpg

2. DAGINDELING

Per dag krijgt je op maat gepaste macronutriënten in drie tot vijf maaltijden per dag binnen.
Dit betekent dat je naast deze maaltijden geen boodschappen meer hoeft te doen en alles binnenkrijgt wat je nodig hebt voor een gezond lichaam.

3. VARIATIE

Door maximale variatie met de maaltijden wordt er een divers palet aan smaken en micronutriënten gecreëerd, dit zorgt voor een goed immuunsysteem en optimale opname van de vitaminen, mineralen en eiwitten.

4. COMPLEET

Thefitchef gaat samenwerken met Saint Fit Health Store en een selectief aantal personal trainers om het sport- en voedingsprogramma compleet te maken voor een maximaal resultaat.

5. PRIJZEN

V.a €75,- per week

 

 

 

6. HOE 

De menu’s worden verwerkt in een rekenprogramma en op die manier worden de macronutriënten (vetten, eiwitten en koolhydraten) per gram en per persoon berekend.Hier worden ook de dieetwensen en allergieën bijgehouden.
Op deze manier kan er op de gram afgewogen worden wat U aan voedingswaarden binnen zou moeten krijgen.

7. BEZORGING

De maaltijden worden op een plaats naar keuze bezorgd. Dit gebeurt drie keer per week, op maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag.
Per bezorging zitten 2 dozen, per doos is één dag gedekt. De producten worden vervoerd met een elektronisch gekoelde bakfiets - die volledig aangepast is op onze huisstijl, natuurlijk.
De verpakkingen zijn duurzaam en dus biologisch afbreekbaar.

Meer weten?

 
sharon-chen-352895.jpg